tinusencondewereldrond.reismee.nl

NT (West MacDonnel ranges + outback) en Queensland (outback + wet tropics)

Camperen aan Lake Tinaroo....Bijna helemaal alleen......

Reacties

Reacties

Nico

Hoi Con en Tinus,

Hey mates how are you!

Wowwwwwwwwwwwwww, nu ik jullie foto's zie krijg ik heimwee naar Australie. Ik lees jullie verhaal, zie de foto's en ja hoor! Net alsof ik weer helemaal daar ben. Voel me weer helemaal thuis daar, maar helaas voor mij, zit ik nu in het koude kikkerlandje. Dit gedeelte van Australie hebben wij nog niet gezien maar gaan we zekers ooit beleven.
Con en Tinus geniet maar van al dat moois daar en ik ben nog steeds jaloers op jullie hahahaha.

Groetjes van klein duimpje!

Gilbert

Mooi man. Klinkt heel herkenbaar de bevindingen van Australie! Twee jaar geleden was ik ongeveer op dezefde plek als jullie.

Vermaak je goed en geniet ervan!

Marieke Beuving

Ziet er heel goed uit jongens!! prachtige foto's ook die van de zon, de cirkel is bijna rond Tinus, je bent bijna jarig!! kunnen we je ergens op bereiken of wordt het feliciflapteren per mail??

Hier alles goed, gaat snel die tijd en we Frans en ik, zijn bezig met een huis! Is leuk en wie weet hebben we voor het nieuwe jaar een huiske gevonden!
School gaat ook goed en na een pittige start is 't op de rails. School is school you know, de sneltrein is onderweg. Bizar toch voor jullie om te beseffen dat je al bijna 4 maanden weg bent? Dit leven is wel totaal anders skatties, ben bij vlagen best jaloers hoor, maar jullie houden ons goed op de hoogte dus da's zker mooi!!
dikke knuf en natuurlijk ook veule plezier, take care down under!!
knuf v Marieke

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!