tinusencondewereldrond.reismee.nl

Queensland Townsville tot Brisbane

Waar lijkt deze electriciteitskast nou toch op?

Reacties

Reacties

Anna & Wil Weerd

Hoi Martijn & Conny,
Uit de foto's moet ik afleiden, dat jullie bezig zijn met één grote ontdekkingsreis! Het contrast is erg groot: de korte, donkere en nu ook kouder wordende dagen hier steken schril af tegen jullie ervaringen in de fauna en flora van de bezochte streken en landen daar. Ons ritme op het CLV is nog steeds hetzelfde: lessen geven, vergaderen, activiteiten plannen en vooral werkdruk! Daarom het advies aan jullie samen: geniet van wat je gezien en gedaan hebt of nu doet, en ga vooral genieten van datgene wat jullie pad nog kruist. Veel plezier samen!

Groet,
Anna & Wil

gert en marja

Hallo wereldreizigers,
Wij genieten mee van jullie reis en van de verhalen van je moeder Connie.
Wij zijn vanaf 23februari in Nw Zeeland en wie weet zijn jullie daar dan ook, voor die tijd gaan we zeker kijken waar jullie zijn en misschien kunnen we een borrel gaan drinken samen.
We genieten van jullie prachtige foto's en natuurlijk ook van de maffe verhalen. Blijf ze vooral schrijven, erg leuk.

Michelle

Hey mates! heb alweer even niet op jullie site gekeken , maar ben nu weer helemaal bij. Jullie vermaken je goed zie ik! Lekker chillen en veel dieren spotten, gaaf. Nog skydiven in Mission beach?? Hier de sinterklaasgedichten en pakjes alweer gehad, in de sneeuw ( ja, ja de winter is vroeg begonnen). Met t huisje gaat alles goed. Flink in de verbouwing, waarschijnlijk rond feb/mrt af. Maar t begint langzaam aan echt wat te worden! Groetjes en veel reisplezier! mies

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!