tinusencondewereldrond.reismee.nl

Queensland; van Townsville tot Brisbane

Hello everybody (Mates, Darls, sweeties, love, etc.),

We're hangin allright....no worries.......

Het is alweer een tijdje geleden, maar hier is dan weer een bericht vanuit Oz.... Na Townsville hadden we het plan om het wrak de Yongala te gaan zien als enige duik hier. Maar gezien de prijzen hebben we toen de overweging gemaakt te gaan voor een zeiltrip op de Whitsundays. Dus vol goede moed aangekomen in Airlie Beach kwam er wat roet in het eten...in de vorm van nederlands baggerweer en een kaakontsteking bij Tinus.... Dus het geld maar in de portemonnee gehouden. Dat is maar goed ook want het leven is duur hier!!!! Het dagelijkse budget dat we voor Australie in gedachten hadden hebben we nog geen enkele dag gehaald, dus dat gaat goed!!!!!

Toen kwam Tinus z'n verjaardag en er moest gesurft worden! Meneer (ja hij is 30 nu!) wil een surfboard voor z'n verjaardag dus die hebben we in Noosa op de kop getikt!!!! Zie foto's van de blije eigenaar! Maar nog even een paar dagen terug, aangekomen in Town of 1770 kwam er als cadeautje een mega-grote-schilpad het strand opgekropen. Nest seizoen is begonnen hier....gaaf cadeau!

Daarna naar Rainbow beach voor wat golven en zandduinen. Envervolgens naar Noosa voor nog meer golven..... Surftrip is begonnen! Heeft con dan nog wel wat te doen denken jullie? Ja con is nog niet zo dapper dat ze al de golven berijdt maar peddelen en mee laten spoelen vind ze nog wel grappig en dankzij onze onderwater housing voor de fotocamera kan ze het fotograferen vanuit het water verder uitproberen! Dus de vissen houden jullie nog te goed, zodra we een goede snorkel of duikspot treffen (zal wel centraal amerika worden) zullen jullie de foto's van de vissen te zien krijgen... Ik zal jullie nog even vergassen met foto's van alle dieren hier in de fotoserie..... Een aantal hebben we in het echt gezien en een paar in de Australia Zoo van Steve Irwin! Was echt super! Dat is nog eens een dierentuin!

Tot slot nog een wist-je-dat-je: Dat Con binnen 30 seconden de deur van de auto open had nadat we ons hadden buitengesloten, met een beetje telefonische assistentie van travellers Autobarn?

Tinus zegt dat het weer tijd wordt om op het strand te gaan liggen, dus tot de volgende keer maar weer!

Hang loose,

Tinus en con

Reacties

Reacties

Janneke

dat zijn nog eens een dieren zeg! wat een prachtige foto's weer! top cadeau Con, goed uitgezocht. Hij is dan wel 30 geworden maar het kind in hem blijft altijd.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!